EL PAU

16 4 0

El millor moment d'aquest any del Pau va passar el 24 de gener,quan amb el seu equip(l'Avinyó), va jugar contra el Sallent, on es troben uns quants companys seus de curs(el Walid,el Szymon, l'Eric i l'Iker).

El partit va ser molt renyit a la 1a meitat,els 2 equips van sortir amb l'alineació més forta.La del Sallent és:

DAVANTERS:Axel,Crespi,Pere

Comença el partit amb la possessió de l'Avinyó, el Sallent s'espera tranquil·lament a la seva part.
En el moment en què el Sallent surt a pressionar, posa en dificultats l'Avinyó. Però en el minut 27 el Pau té la pilota al mig del camp.Fa "pase" alt a l'Axel,el Jose surt de la porteria, i l'Axel de vaselina marca gol.
-Eeeeeh,àrbitre,fora de joc!!!!!!!!!-es queixa el Calin
-Àrbitre,fora de joc, no??-prefunta extranyat el Szymon
Però l'àrbitre no va reaccionar i va comptar el gol, 1-0 per l'Avinyó.
5 minuts després, Calin li fa falta al Pau,a una distància molt perillosa a 17m de la porteria del Jose. El Jose col·loca 3 jugadors a la barrera,l'àrbitre li dóna permis al Pau per xutar,xuta i.....Gooooooooool!!!!, el Pau marca un golàs de falta,la llança i la pilota toca el pal i entra a la porteria.
I amb aquest resultat s'acaba la 1a meitat.

Comença la 2a,i el Sallent realitza 2 canvis, Jonathan entra per Szymon,Sergi per Oriol.
El Sallent treu de centre,però es veu que estan bastant desmotivats, i per aquest motiu l'Avinyó marca 3 gols.I amb el 5-0 s'acaba el partit.
Al camp també van entrar Eric,Xavi i Alejandro.
Quan s'ha acabat el partit,el Walid,l'Iker i el Szymon es posen a parlar amb el Pau.

I així va acabar el millor moment del Pau d'aquest any.