This or That

22 3 26
                                        

So I'm gonna be choosing between two different things. I'm gonna put what the two different things are and then under that will be my answer to it.

1)Neon colors or Pastel Colors

Answer:both.

2)Raph or Leo

Answer:both since I am a fangirl for both of them even though I do get called a Raph Simp sometimes.

3)Hugs or cuddles

Answer:both

4)Normal music or Nightcore music

Answer:Nightcore music

5)Day or Night

Answer:Night

6)Red or Blue

Answer:both I can't decide which one I like more.

7)Ramona(Raph x Mona Lisa) or Rarota(Raph x Larota)

Answer:Rarota(Raph x Larota). I don't ship Raph x Mona Lisa.

8)Cake or ice cream

Answer:Ice cream

9)Sonic or Knuckles

Answer:Knuckles is my favorite Sonic character but I do like Sonic too. So I guess both.

10)Dogs or cats

Answer:both but I can't have a cat since my step dad is allergic to them so that's why we have a dog.

11)Rarota(Raph x Larota) or Jakena x Larota

Answer:both kinda. I am obsessed with Rarota(Raph x Larota) but I am also starting to kinda like the ship Jakena x Larota too.

12)Black or colors

Answer:both I like black and I like colors.

13)TMNT or TMNT Girls

Answer:both

14)Sweatshirts or hoodies

Answer:hoodies!

15)Red or purple

Answer:both

16) Ash(me) x Raph or Ash(me) x Donnie

Answer:both

17):Hot tea or cold tea

Answer:cold tea

18)Sweet tea or not sweet tea

Answer:sweet tea

19)Orange or purple

Answer:both

20)Mikatllo(Mikey x Donnie or Raphanardo(Raph x Leo)

20)Mikatllo(Mikey x Donnie or Raphanardo(Raph x Leo)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Answer:both

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Answer:both

21)Morning person or night person

Answer:night person. I don't like to get up early in the morning and I hate it when someone wakes me when I'm not ready to get up yet.

22)Nice or mean

Answer:both. I can be both nice and mean. It depends how you treat me.

23)Reckless or not reckless

Answer:reckless

24)Calm or not calm

Answer:both. I can be calm sometimes but I can also be not calm sometimes especially since I have anger issues and get angry really easily.

25)Hothead or smart one

Answer:both. I am very smart but I am also a hothead.

26)Protective or not protective

Answer:PROTECTIVE! I AM VERY PROTECTIVE OF PEOPLE THAT I CARE ABOUT A LOT!

27)Head pats or forehead kisses

Answer:both

28)Violent person or not a violent person

Answer:I can be a violent person.

29)shy or childish and clingy

Answer:both

30)Tea or coffee

Answer:tea

TMNT0890

Kittymasterofall14

Random Things About MeWhere stories live. Discover now