1. Do you have a caregiver??:
answer:yes
2:What does your cg call you:
answer: he call me prince or princess
3: Do you like Stuffies??:
answer:YES!!! i love my kitty stuffie that my daddy got me
4:how many stuffies do you have?:
answer: 2
5: What's your name?:
answer:Jade
6:How many coloring books do you have?:
answer: 0
7: Whats your little age?:
answer:i have been told i act 4 to 5 years old but sometimes younger
8:Do you age regress
answer: well seeing as i have a little age of 4 to 5 im guessing yes
9: do you age roleplay?:
answer: yes i do roleplay with my caregiver
10: pastels or solids?:
answer: pastels
11: Crayons or colored pencils?:
answer:sometimes both ill use to color
12: Daddy or mommy for caregiver:
answer:Daddy
13: princess or baby boy?:
answer: princess
14:whats your favorite little movie?:
answer: word party or Moana
15:whats your favorite cartoon?:
answer: Moana
16: how old are you?:
answer: turning 15 soon!!
17: how long have you been a little?:
answer: a little over a month now i think?
18: do you like diapers?:
answer:NO
19: Do you like pacifiers?:
answer:yes!
20: do you like sippy cups?
answer:yes!!
21: Big Hero 6 or Frozen?:
answer: Big Hero 6!!
22:lion king or zootopia?:
answer:zootopia!!
23: The good dinosaur or tangled?:
answer: the good dinosaur
24: tangled or frozen?:
answer:tangled
25: gravity falls or steven universe?:
answer:gravity falls!!
26: the amazing world of gumball or adventure time?:
answer: adventure time
27: paw patrol or jojos circus?:
answer: paw patrol
28: whats your favorite ice cream flavor?:
answer: Chocolate!!
29 : whats your favorite icee flavor?:
answer:Coke
30: whos your favorite little blog?:
answer: i dont read little blogs
31:chocolate or vanilla?
answer: chocolate
32: mint or fudge?:
answer: fudge
33: cherry or grape?:
answer: grape
34: whats your favorite holiday?:
answer:HALLOWEEN!!!
35: Christmas or Halloween?:
answer: BOTH
36: Christmas or Thanksgiving?:
answer: Christmas!!
37: valentines day or halloween?:
answer: halloween!!
38: whats your favorite season?:
answer: summer
39: summer or fall?:
answer:summer
40: fall or winter?:
answer: winter
41: spring or summer?:
answer: summer
42:summer or winter?:
answer: summer
43: spring or fall?:
answer: spring
44: spring or winter?:
answer: spring
45: whats your favorite little activity?:
answer: i love spending time with my caregivers!!

YOU ARE READING
My Littlespace a book about me
General Fictionthis book tells about my littlespace and what it is and what it means to be a little now littlespace is misunderstood alot of times and littlespace is a coping mechanism for trauma or stress