Here are the answers to the quiz.
1. Who was Lauryn's first boyfriend?
Answer: Damian
2. Who was Lauryn's Best Friend?
Answer: Nikki
3. Who took Lauryn's virginity?
Answer: Eric "eazy e" Wright
4. Who was O'Shea's girlfriend?
Answer: Taylor
5. Who is Denise Booker?
Answer: Ren's girl aka the school hoe
6. When and where was Eric and Lauryn's first kiss?
Answer: At the beginning of the story in Lauryn's bedroom.
7. How did Lauryn and O'Shea's uncle pass?
Answer: Heart problems
8. Why did Lauryn breakup with Damean?
Answer: He cheated on her twice
9. What did Eric buy Lauryn to show Her he loved her?
Answer: A promise ring with a purple diamond
10. Who was the last person to see Lauryn the night she was kidnapped?
Answer: That was a trick question, it was Dre
11. What did Eric do in the church before leaving?
Answer: Punched Ren and warned cube about someone being out to get them
12. Who was the dead girl used to look like Lauryn?
Answer: Maria Janelle Lopez
13. How was the ring found after Yella was murdered?
Answer: In his fist
14. Who saved Eric and O'Shea's life?
Answer: Erin and Detective Lee
15. And who is the best reader everrrrr ♥
Answer: All of youuuu thank you for reading, I appreciate it so much ★
YOU ARE READING
"Missing" NWA Fan-fic
FanfictionO'Shea aka ice cube's sister Lauryn Jackson gets kidnapped while home alone; during this time friendships will be tested, lies will be told and people will get hurt but will it be who you think it is? Will O'Shea see Lauryn again? Or will Lauryn sta...
