Quiz 2. (Answers)

175 4 2
                                        

1. What does Bilbo name his sword?
Answer: Sting

2. What is the name of Gandalf's sword?
Answer: Glamdring

3. Where is Smaug's lair?
Answer: Under the Lonely Mountain

4. What kind of contest do Bilbo and Gollum hold?
Answer: Riddle-solving

5. What is Smaug's weakness?
Answer: A missing scale above his heart

6. What is happening to Bilbo's possessions when he returns home?
Answer: They are being auctioned

7. Who saves the company from the Wargs?
Answer: The eagles

8. Who was Thrór?
Answer: Thorin's grandfather

9. What two sides of Bilbo's family define much of his personality?
Answer: Baggins and Took

10. Where does Bilbo hide the dwarves during their escape from the wood elves?
Answer: Barrels

You Know You're LOTR/TH Obsessed WhenWhere stories live. Discover now